Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vitamail on toiminut menestyksekkäästi Norjassa usean vuoden ajan ja saanut kaksi palkintoa loistavasta asiakaspalvelusta. Olemme nyt tulossa näyttävästi Suomen markkinoille. Vitamailin ravintolisätuotteet ovat ainutlaatuisia ja raaka-aineet ovat markkinoiden laadukkaimpia. Terveys ja hyvinvointi ovat meille todella tärkeitä asioita. Olemme myös sitä mieltä, että töissä kuuluu olla mukavaa! Etsimme nyt viihtyisään toimistoomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki markkinointi Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt markkinointi myyjät ja kassahenkilöt Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telemarkkinoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Vitamin mail oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa