Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme In-House Sales -tiimiimme pääkonttorillemme Helsingin Pasilaan energistä ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä nimikkeellä

TELEBOOKING REPRESENTATIVE

Liity joukkoomme parantamaan kotien turvallisuutta! Olemme tehneet työtä kotien ja perheiden turvallisuuden eteen jo yli 25 vuotta. Ammattimaisesti valvotut murto- palo- ja vuototurvajärjestelmämme turvaavat jo yli 55 000 asiakkaamme kotia Suomessa.

Tehtävänäsi on vastata markkinoinnin kautta tulleisiin asiakasyhteydenottoihin sekä ottaa itse yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja tarjota kodinturva-ammattilaistemme käyntiä heille puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivujemme chatissä. Autamme asiakkaitamme valitsemaan heille sopivimman ratkaisun oman kodin turvallisuuden parantamiseksi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, palveluhenkinen tiimipelaaja ja omaat myynnillisen asenteen. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja huolellinen. Puhelimitse tapahtuva kanssakäynti sujuu sinulta luontevasti.

Luemme eduksesi aiemman kokemuksen myyntityöstä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen ja riittävää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle:

-Kattavan perehdytyksen, joten emme edellytä aiempaa kokemusta
-Hyvän pohjapalkan, kannustavat myyntiprovisiot ja vakaan yrityksen kilpailukykyiset edut
-Kasvavan organisaation tuomat mahdollisuudet edetä urallasi erilaisiin tehtäviin
-Työskentelymahdollisuuden innostavassa, toisiaan tukevassa tiimissä, sekä
-Mahdollisuuden työskennellä laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden parissa kodinturva-alan markkinajohtajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Saari, puh. 050 3759874. Hakuaika päättyy su 6.11.2016.

Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä!

Web-osoite: http://www.verisure.fi Työnantaja: Verisure Finland Oy Sijainti: Televisiokatu 3, 5 krs, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Tomi Saari, puh. 050 3759874 Hakemukset: https://verisure.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=1079 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Televisiokatu 3, 5 krs, 00240 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telebooking representative, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Verisure Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Televisiokatu 3, 5 krs, 00240 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa