Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tele1 on valtakunnallinen ICT-palveluyhtiö.

Toimitamme ratkaisut koko Suomen alueella, pohjoisin asiakkaamme on Nuorgamissa ja eteläisin asiakkaamme toimii Hangossa. Meiltä saat saman katon alta käyttöösi tehokkaat teleratkaisut, tietoliikenneyhteydet, monipuoliset IP ja puheliittymäpalvelut, laadukkaat Contact Center-palvelut sekä asennuksen ja ylläpidon.

Voimakkaan kasvun johdosta haemme aktiivista yrittäjähenkistä alue-edustajaa Tampereelle.
Tehtäviisi kuuluu tele- ja datakokonaisuuksien myynti alueiden yrityksille.

Tämä on todellinen tilaisuun ICT alalle aikovalle, koska emme edellytä aikaisempaa kokomusta vaan ainoastaan reipasta ja aktiivista asennetta. Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme jatkuvan myynnillisen ja kaupallisen tuen. Tarjoamme hyvälle tyypille hyvät mahdollisuudet menestyä ja edetä yhtiössämme.

Mikäli olet tuloshakouinen, omaat kyvyn huolehtia asiakkaista ja tiedät mitä tarkoittaa uusasiakashankinta, voit olla etsimämme henkilö nuorekkaaseen joukkoomme.

Tarjoamme valmiin asiakaskannan, jatkuvan koulutuksen sekä erittäin motivoivan palkkausrakenteen.

Katso lisää, www.tele1.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa
Jussi-Pekka Palo p. 041-440 4400

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen, jussi-pekka.palo@tele1.fi

Web-osoite: http://tele1.fi Työnantaja: Tele1 Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaa Yhteystiedot: Jussi-Pekka Palo 041-440 4400 jussi-pekka.palo@tele1.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Tele1 Oy Y-tunnus 1965081-2 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet D-GATE Telecom, Telemeklarit, Ict-meklarit, Suomen Teleratkaisut, Wahoo yhtiöt, Wahoo Group, Wahoo, TeleSuomi, Suomen Valaisintekniikka, D-Gate

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

802 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

179 000 € -19 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

22 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Tele1 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa