Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Tele1 on valtakunnallinen ICT-palveluyhtiö.

Voimakkaan kasvun johdosta haemme Turkuun aktiivista alue-edustajaa. Tehtäviisi kuuluu tele- ja datakokonaisuuksien myynti alueiden yrityksille.

Tämä on todellinen tilaisuus ict alalle aikovalle koska emme edellytä aikaisempaa kokemusta vaan ainoastaan reipasta ja aktiivista asennetta. Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme jatkuvan myynnillisen ja kaupallisen tuen. Tarjoamme hyvälle tyypille hyvät mahdollisuudet menestyä ja edetä yhtiössämme.

Mikäli olet tuloshakuinen, omaat kyvyn huolehtia asiakkaista ja tiedät mitä tarkoittaa uusasiakashankinta, voit olla etsimämme henkilö nuorekkaaseen joukkoomme.

Tarjoamme valmiin asiakaskannan, jatkuvan koulutuksen sekä erittäin motivoivan palkkausrakenteen.

Lisätietoa tehtävistä antaa
Jarmo Tiainen p. 040-551 5555

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen rekry(at)tele1.fi
Ilmoita hakemuksessasi mihin kaupunkiin haet!

Web-osoite: http://tele1.fi Työnantaja: Tele1 Oy Sijainti: 20900 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jarmo Tiainen, 0405515555 Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20900 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Tele1 Oy Y-tunnus 1965081-2 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet D-GATE Telecom, Telemeklarit, Ict-meklarit, Suomen Teleratkaisut, Wahoo yhtiöt, Wahoo Group, Wahoo, TeleSuomi, Suomen Valaisintekniikka, D-Gate

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

802 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

179 000 € -19 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

22 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Tele1 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20900 - Turku , osoitteessa 20900 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus