Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tele1 on valtakunnallinen ICT-palveluyhtiö. Toimitamme ratkaisut koko Suomen alueelle, pohjoisin asiakkaamme on Nuorgamissa ja eteläisin asiakkaamme toimii Hangossa. Meiltä saat saman katon alta käyttöösi tehokkaat teleratkaisut, tietoliikenneyhteydet, monipuoliset IP ja puheliittymäpalvelut, laadukkaat Contact Center palvelut sekä asennuksen ja ylläpidon.

Voimakkaan kasvun johdosta haemme Turkuun aktiivista asiakashankkijaa. tehtäviisi kuuluu tele- ja datakokonaisuuksien kartoitus ja tapaamisten sopiminen myynnille.

Tämä on hyvä tilaisuus ICT alalle aikovalle, koska emme edellytä aikaisempaa kokemusta vaan ainoastaan reipasta ja aktiivista asennetta. Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme jatkuvan myynnilisen ja kaupallisen tuen. Tarjoamme hyvälle tyypeille hyvät mahdollisuudet menestyä ja edetä yhtitössämme.

Mikäli olet tuloshakuinen, omaat kyvyn huolehtia asiakkaista ja tiedät mitä tarkoittaa uusasiakashankinta, voit olle etsimämme henkilö nuorekkaaseen joukkooomme.

Tarjoamme jatkuvan koulutuksen sekä erittäin motivoivan palkkausrakenteen.
Katso lisää: www.tele1.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa,
Jussi-Pekka Palo / 041 440 4400

Web-osoite: http://tele1.fi Työnantaja: Tele1 Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Jussi-Pekka Palo 041 440 4400 jussi-pekka.palo@tele1.fi Hakemukset: Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen jussi-pekka.palo@tele1.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Tele1 Oy Y-tunnus 1965081-2 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet D-GATE Telecom, Telemeklarit, Ict-meklarit, Suomen Teleratkaisut, Wahoo yhtiöt, Wahoo Group, Wahoo, TeleSuomi, Suomen Valaisintekniikka, D-Gate

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

802 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

179 000 € -19 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

22 % -15 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ajanvaraaja, buukkari, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tele1 Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa