Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme sähköverkon rakentamisporukkaamme kokeneita perämiehiä ja lapiomiehiä (yht. 2-3kpl). Toivomme aiempaa kokemusta maakaapeloinnista ja nopeaa oppimiskykyä. Edellytämme, että tulet toimeen asiakkaiden kanssa, osaat lukea karttoja ja dokumentoida työmaan etenemistä. Työt sijaitsevat Varsinais-Suomessa ja/tai Etelä-Pohjanmaalla. Hakijalla on mahdollisuus vaikuttaa kummalle alueelle omat työt sijoittuvat.

Eduksi katsotaan kokemus kaivinkoneen käytöstä, tunkkausten/alitusten toteuttamisesta sekä C- tai D-ajokortista. Työturvallisuus-, tieturva 1- tai 2- sekä ensiapu 1 -korttien voimassaolo on eduksi.

Haemme ahkeraa, yritteliästä, omatoimista tekijätyyppiä.

Työnantaja: Tekomo Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: KÄRKKÄINEN HENNA, Puh: +358405608812, henna.karkkainen@tekomo.fi Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Tekomo Oy Y-tunnus 2377359-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 102 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € -62 %

Henkilöstö

6 1

Liikevoitto-%

3 % -57 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Tekomo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Joensuu , osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus