Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Haemme sähköverkon rakentamisporukkaamme kokenutta perämiestä / lapiomiestä. Edellytämme, että sinulla on monipuolista kokemusta sähköverkonrakentamisesta. Osaat lukea karttoja ja dokumentoida työmaan etenemistä. Työt sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Kokemus kaivinkoneen kuljettamisesta, tunkkausten toteuttamisesta sekä C- tai D-ajokortti katsotaan eduksi. Työturvallisuus-, tieturva 1- tai 2- sekä ensiapu 1 -korttien voimassaolo on eduksi.

Haemme ahkeraa, yritteliästä, omatoimista tekijäluonnetta.

Työnantaja: Tekomo Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan hakijan löydyttyä Yhteystiedot: KÄRKKÄINEN HENNA, Puh: +358405608812, henna.karkkainen@tekomo.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi sähköpostilla, jossa kerrot osaamisestasi ja kokemuksestasi sekä yhteystietosi. Kerro myös mitkä mainituista korteista sinulla on voimassa. Hakemus lähetetään henna.karkkainen@tekomo.fi. Voit halutessasi myös soittaa 0405608812. Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Tekomo Oy Y-tunnus 2377359-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 102 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € -62 %

Henkilöstö

6 1

Liikevoitto-%

3 % -57 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Tekomo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa