Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme reipasta, oma-aloitteista ja kokenutta kaivinkonekuljettajaa toteuttamaan sähköverkon maanrakennustöitä eri puolilla Suomea. Työkohteet sijaitsevat Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla sekä Etelä-Suomessa. Työkohteissa järjestämme majoituksen työntekijöillemme.

Kalustomme koostuu uusista tela-alustaisista sekä pyöräalustaisista koneista ja se on hiottu verkonrakennukseen sopivaksi. Hakijalta edellytämme kokemusta verkonrakennuksesta sekä C- tai D-ajokorttia. Tieturva 1, työturvallisuus sekä EA1-korttien voimassa olosta plussaa.

Työsuhde alkaa koeajalla.

Työnantaja: Tekomo Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydettyä Yhteystiedot: KÄRKKÄINEN HENNA, Puh: +358405608812, henna.karkkainen@tekomo.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi/CV:si sähköpostilla kuvaten kokemustasi ja osaamistasi sekä mitkä kortit ovat voimassa. Hakemusten sähköposti henna.karkkainen@tekomo.fi. Halutessasi voit myös soittaa 0405608812. Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Tekomo Oy Y-tunnus 2377359-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 102 000 € -21 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € -62 %

Henkilöstö

6 1

Liikevoitto-%

3 % -57 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneenkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Tekomo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa