Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teknisen Myynnin Asiantuntija, Technical Sales Specialist Työhösi kuuluu kehittää myyntialuetta yhdessä alueellisen myyntipäällikön kanssa lupaavassa jätevesiin liittyvässä liiketoimintaympäristössä. Päivittäiseen työhösi kuuluu muun muassa aktiivinen myynti lähialueellasi sekä laitteiden huolto. Vastaat budjetista alueellasi sekä yhteistyöstä uusien asiakkaiden kanssa. Oikealle henkilölle on olemassa hyvät uralla etenemismahdollisuudet. Työhön kuuluvia työtehtäviä mm.: kehittää myyntityötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen Myynnin Asiantuntija, Technical Sales Specialist, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut NCH Corporation. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus