Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Teknisen Myynnin Asiantuntija,
 
Technical Sales Specialist
 
Työhösi kuuluu kehittää myyntialuetta yhdessä alueellisen myyntipäällikön kanssa lupaavassa jätevesiin liittyvässä liiketoimintaympäristössä. Päivittäiseen työhösi kuuluu muun muassa aktiivinen myynti lähialueellasi sekä laitteiden huolto. Vastaat budjetista alueellasi sekä yhteistyöstä uusien asiakkaiden kanssa. Oikealle henkilölle on olemassa hyvät uralla etenemismahdollisuudet.
Työhön kuuluvia työtehtäviä mm.:

kehittää myyntityötä
pitää itsensä ajan tasalla tuotteista ja niihin liittyvästä turvallisuudesta
seurata liiketoiminta-alueen budjettia ja tavoitteidenasettelua

NCH is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.
Tarjoamme:

Koulutuksen
Kilpailukykyisen palkan
Uramahdollisuuksia

Lisää tietoa NCH Europe:sta löydät, www.ncheurope.com/fi
Lisätietoa tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Harri Halttuseen +358400344993.
Hakijalta odotetaan vähintään 3 vuoden kokemusta myyntityöstä teollisuudelle ja/tai puhdistuslaitoksille. Sinulla on erinomaiset tiedot myyntiprosesseista. Oletamme, että sinulla on sopiva koulutus ja tuntemus ympäristötekniikasta, mikrobiologiasta, biokemiasta tai kemiantekniikasta luetaan hyväksi ansioksi.
Henkilönä sinulla on aito kiinnostus myyntityöhön ja viihdyt yrittäjän roolissa. Sinulla on paloa myyntityöhön ja asiakaspalveluun ja positiivinen asenne näkemään ratkaisuja ja mahdollisuuksia ennemmin kuin ongelmia. Tulet itsenäisesti toimeen ja omaat vahvan eteenpäin menevän asenteen, mutta ollen samalla nöyrä ja teeskentelemätön.

NCH valmistaa ja toimittaa luokkansa parhaita teollisuuden kunnossapidon ratkaisuja sekä jätevesijärjestelmien kunnossapitolaitteita. Tuotteisiimme kuuluvat muun muassa työkalut, pesuaineet, liuottimet ja erikoiskemikaalit. Asiakkaitamme ovat teollisuuden, hotelli- ja ravintola-alan ja julkisen sektorin toimijat. Olemme tunnettuja asiakkaidemme keskuudessa luotettavuudesta sekä läheisestä ja henkilökohtaisesta asiakassuhteesta. Ratkaisuillamme asiakkaamme saavuttavat säästöjä. NCH toimii muun muassa BioAmp tuotemerkin parissa, missä aktiivisten bakteerien avulla pilkotaan epäpuhtauksia jätevesistä, rasvakaivoista ja viemärijärjestelmistä. Asiakkaita ovat mm. tuotanto- ja prosessiteollisuus, jätevedenpuhdistuslaitokset, yritykset jne.

Työnantaja: NCH Corporation Sijainti: 00007, Helsinki, Suomi Yhteystiedot: Harri Halttunen, +358400344993 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00007, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen Myynnin Asiantuntija, Technical Sales Specialist, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut NCH Corporation. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa 00007, Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa