Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimies Haemme asiakkaallemme MediMattress Oy:lle Helsinkiin teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimiestä. TIETOA TYÖSTÄ MediMattress Oy:n vuokraus- ja huoltoliiketoiminta kasvaa voimakkaasti. Hektisessä työtahdissa toimiva tiimi, jossa on nyt kolme henkilöä, tarvitsee vahvistuksen. Tehtävässäsi vastaat erikoispatjojen vuokraus- ja huoltotoiminnasta, teknisestä asiakaspalvelusta ja tuotekoulutuksesta. Esimiehenä vastaat tiimisi työnjohdosta, työilmapiiristä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki asiakasneuvonta Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus