Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimies Haemme asiakkaallemme MediMattress Oy:lle Helsinkiin teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimiestä. TIETOA TYÖSTÄ MediMattress Oy:n vuokraus- ja huoltoliiketoiminta kasvaa voimakkaasti. Hektisessä työtahdissa toimiva tiimi, jossa on nyt kolme henkilöä, tarvitsee vahvistuksen. Tehtävässäsi vastaat erikoispatjojen vuokraus- ja huoltotoiminnasta, teknisestä asiakaspalvelusta ja tuotekoulutuksesta. Esimiehenä vastaat tiimisi työnjohdosta, työilmapiiristä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki asiakasneuvonta Helsinki myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teknisen asiakaspalvelun ja huollon esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Biisoni Henkilöstöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus