Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sarlin Oy Ab on automaation, teollisen paineilman, sekä ympäristöystävällisen energiateknologian edelläkävijä. Energia ja Ympäristö -osastomme markkinoi, toimittaa ja huoltaa kaasun- ja vedenkäsittelylaitteita ja -järjestelmiä. Tuotealueitamme ovat mm. maakaasu- ja biokaasujärjestelmät sekä ympäristöystävällisen energian tuotantolaitokset. TEKNINEN TUKI Maa- ja biokaasulaitosten tekniseen tukeen ja käyttötehtäviin TEHTÄVÄN KUVAUS Tehtävässä hoidat omien ja asiakkaidemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Vantaa tekninen tuki Vantaa tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen tuki, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sarlin Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus