Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SUNHOUSE talot Oy on vuonna 2007 perustettu talotoimittaja, joka suunnittelee ja toimittaa yksilöllisiä puutaloja. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa.
Tarkoituksemme on olla Suomen hyväntuulisin ja tyylikkäin talotoimittaja.

Etsimme nyt joukkoomme osaavaa piirtäjää arkkitehdin suunnitteluassistentiksi. Tulet sijoittumaan pääkonttorillemme Järvenpään toimipisteeseen.

Edellytämme erinomaista ArchiCAD-ohjelman osaamista. Lisäksi työ tulee sisältämään Artlantis- ja Photoshop-ohjelmien käyttöä. Näiden osaaminen tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla.
Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta rakennuspiirtäjän työstä. Sinua koulutetaan työhösi jatkuvasti, mutta työsi vaatii hyvin itsenäistä ja oma-aloitteista asennetta.

Olemme aurinkoinen ja tiivis työporukka, jossa tehdään tiukasti töitä iloisella asenteella.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ole yhteydessä toimitusjohtaja Kalle Oikariin, 0400 713 606, kalle.oikari(ät)sunhouse.fi

Web-osoite: http://sunhouse.fi Työnantaja: SunHouse Talot Oy Sijainti: Minkkikatu 18, 04420 JÄRVENPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kalle Oikari 0400 713 606 kalle.oikari(ät)sunhouse.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Minkkikatu 18, 04420 JÄRVENPÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen piirtäjä / suunnitteluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Minkkikatu 18, 04420 JÄRVENPÄÄ .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa