Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SUNHOUSE talot Oy on vuonna 2007 perustettu talotoimittaja, joka suunnittelee ja toimittaa yksilöllisiä puutaloja. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa. Tarkoituksemme on olla Suomen hyväntuulisin ja tyylikkäin talotoimittaja. Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ArchiCAD-piirtäjää arkkitehdin suunnitteluassistentiksi. Tulet sijoittumaan pääkonttorillemme Järvenpään toimipisteeseen. Ehdoton edellytys on erinomainen ArchiCAD-ohjelman osaaminen ja useamman vuoden työkokemus ArchiCAD-ohjelmalla. (Huom. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Järvenpää graafinen ala Järvenpää hallinto, yleiset toimistotyöt graafinen ala Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen piirtäjä / suunnitteluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus