Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SUNHOUSE talot Oy on vuonna 2007 perustettu talotoimittaja, joka suunnittelee ja toimittaa yksilöllisiä puutaloja. Palvelemme asiakkaita koko Suomessa. Tarkoituksemme on olla Suomen hyväntuulisin ja tyylikkäin talotoimittaja. Etsimme nyt joukkoomme osaavaa ArchiCAD-piirtäjää arkkitehdin suunnitteluassistentiksi. Tulet sijoittumaan pääkonttorillemme Järvenpään toimipisteeseen. Ehdoton edellytys on erinomainen ArchiCAD-ohjelman osaaminen ja useamman vuoden työkokemus ArchiCAD-ohjelmalla. (Huom. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Järvenpää graafinen ala Järvenpää hallinto, yleiset toimistotyöt graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen piirtäjä / suunnitteluassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SunHouse Talot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus