Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme teknistä myyntipäälikköä vastaamaan uudenmaan alueelle julkisten sanitettikalusteiden myyntiin. Edustamme Suomessa Dyson-käsienkuivaimia (Maailman johtava merkki) ja Delabie vesikalusteita (Euroopan johtava merkki).

Sopiva koulutus voisi olla LVI/muu tekninen, isolla myyntihenkisyydellä.
Toivomme sinulla olevan kokemusta ja kontakteja jo hankittuna, etsimme kokemusta täydentämään tiimiämme.

AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu ja voimakkasti kasvava yritys, jolla on selkeä suunta ja tekemisen meininki, mutta hymyssä suin.

Web-osoite: http://aqva.fi Työnantaja: AQVA Finland Oy Sijainti: Haukilahdenkatu 4, 00550 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti kun sopiva löytyy Yhteystiedot: AALTO JUHA, Puh: 0400760705, juha@aqva.fi Ilmoitus jätetty: 25.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Haukilahdenkatu 4, 00550 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut AQVA Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Haukilahdenkatu 4, 00550 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa