Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme teknistä myyntipäälikköä vastaamaan uudenmaan alueelle julkisten sanitettikalusteiden myyntiin. Edustamme Suomessa Dyson-käsienkuivaimia (Maailman johtava merkki) ja Delabie vesikalusteita (Euroopan johtava merkki). Sopiva koulutus voisi olla LVI/muu tekninen, isolla myyntihenkisyydellä. Toivomme sinulla olevan kokemusta ja kontakteja jo hankittuna, etsimme kokemusta täydentämään tiimiämme. AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu ja voimakkasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut AQVA Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus