Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme teknistä myyntipäälikköä vastaamaan uudenmaan alueelle julkisten sanitettikalusteiden myyntiin. Edustamme Suomessa Dyson-käsienkuivaimia (Maailman johtava merkki) ja Delabie vesikalusteita (Euroopan johtava merkki). Sopiva koulutus voisi olla LVI/muu tekninen, isolla myyntihenkisyydellä. Toivomme sinulla olevan kokemusta ja kontakteja jo hankittuna, etsimme kokemusta täydentämään tiimiämme. AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu ja voimakkasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut AQVA Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus