Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Pez Media Oy on täysin suomalainen b2c sekä b2b myynnin ammattilaisyritys, joka toimii kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa. Tärkeitä arvojamme ovat luottamus, hyvä ilmapiiri ja tuloksellisuus. Myymme laadukkaita tuotteita mm. teknokemian, liikunnan- ja hyvinvoinnin sekä elämänsuojelun aloilta ja työkaluina meillä on alan uusimmat laitteet ja ohjelmistot. Esimiehemme ovat alansa ammattilaisia ja omaavat pitkän kokemuksen Call Center maailmasta.

Etsimme nyt 2 kpl ahkeraa ja motivoitunutta kokoaikaista myyjää päivävuoroon (09-17) Tampereelle!

Call Center kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä annamme kaikille kattavan koulutuksen, josta on hyötyä myös tulevaisuudessa. Meillä on myös mahdollista suorittaa myynnin ja asiakaspalvelun merkonomin tutkinto oppisopimuskoulutuksen avulla. Työaikamme ovat joustavia ja sovittavissa kesäloman ja muiden menojen kanssa.

Työtehtäviin kuuluu:

-tuotteiden/ palveluiden markkinointi
-tilauskäsittely järjestelmiin
-asiakkuuksien ylläpitovaiheet

Edellytämme hakijalta:

-Ahkeraa ja positiivista asennetta
-Sosiaalisia taitoja
-Periksiantamattomuutta
-Tuloshakuisuutta

Palkkamallimme on kilpailukykyinen, sillä maksamme työstäsi aina kiinteän tuntipalkan ja tämän päälle kannustavaa provisiota kannattavasta tuloksesta. Meillä on nouseva tuntipalkka! Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ticket duo:n lounassetelit (arvo 7,5€) luontaisetuna. Lisäksi järjestämme aika-ajoin kilpailuita, joissa rahanarvoisia palkintoja. Kuukauden keskiansio on 1750€/kk. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet edetä myös esimiestehtäviin, sillä laajennamme toimintaamme jatkuvasti.

Tule mukaan iloiseen myyntitiimiimme, ja laita rohkeasti lyhyt vapaamuotoinen työhakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa suoraan!

Anna äänellesi tarkoitus!

Hakemukset osoitteeseen benjamin@pezmedia.fi

Työnantaja: PEZ Media Oy Sijainti: Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaa Yhteystiedot: benjamin@pezmedia.fi Ilmoitus jätetty: 24.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puhelinvaihdetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut PEZ Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Hämeenpuisto 31 A 1, 33200 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa