Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekninen asiantuntija Oy Forcit Ab hakee panostuksesta ja emulsiopanostuslaitteista kiinnostunutta henkilöä, erityisesti Pohjois-Suomeen. Tehtävät odottavat niin maan alla kuin avolouhinnassa. Uuden resurssin tarkoitus on kehittää asiakaspalvelua, Kemiittitoiminnan toimintatapoja, kalustoa ja kunnossapitoa. Aika-ajoin henkilön on myös osallistuttava panostustyöhön, kunnossapitoon ja työnjohtamiseen. Uuden henkilön asemapaikka on vielä avoin. Hakijalta odotamme - Kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Laukaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Forcit Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Laukaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus