Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekninen asiantuntija Oy Forcit Ab hakee panostuksesta ja emulsiopanostuslaitteista kiinnostunutta henkilöä, erityisesti Pohjois-Suomeen. Tehtävät odottavat niin maan alla kuin avolouhinnassa. Uuden resurssin tarkoitus on kehittää asiakaspalvelua, Kemiittitoiminnan toimintatapoja, kalustoa ja kunnossapitoa. Aika-ajoin henkilön on myös osallistuttava panostustyöhön, kunnossapitoon ja työnjohtamiseen. Uuden henkilön asemapaikka on vielä avoin. Hakijalta odotamme - Kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Laukaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Laukaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Forcit Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41330 - Laukaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus