Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tekninen Asiakaspalvelija

Haemme osaavaan joukkoomme teknistä asiakaspalvelijaa. Positiosi sijoittuu räätälöityjä ohjelmistoja toteuttavaan tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

- ohjelmistojen rakenteen, toiminnallisuuden ja funktioiden spesifiointi yhdessä asiakkaan kanssa
- ohjelmistojen ja niiden osien demoaminen sekä käyttöönotto-opastus asiakkaallemme
- ohjelmistojen rajattu testaus
- aktiivinen yhteydenpito asiakkaidemme kanssa

Tehtävään soveltuaksesi sinun tulee olla erityisen oma-aloitteinen, teknisesti orientoitunut, teknisiä rakenteita ymmärtävä ja samalla asiakaspalveluhenkinen yksilö.

Olet luonteeltasi pitkäjänteinen, ja pidät mahdollisuudesta olla osana tiimiä jossa voit vaikuttaa onnellisen asiakaskokemuksen saavuttamiseen.

Kokemukset ohjelmisto- ja ohjelmistokehitysliitännäisistä työtehtävistä ovat toivottavia. Luonnollisesti toivomme sinulta myös asiakaspalvelutaustaa.

Kyseessä on kiinteäpalkkainen kokopäivätyö, ja työpisteenä toimii toimistomme Helsingissä. Työmatkat lentäen kuuluvat myös kuvioon, sillä osa asiakkaistamme sijaitsee m. Oulussa.

Web-osoite: http://debugged.fi Työnantaja: Debugged Oy Sijainti: Meritullintori 6, 00170 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Laita vapaamuotoisen hakemuksesi mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Kaikki hakemukset osoitteeseen rekry@debugged.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meritullintori 6, 00170 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Debugged Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Meritullintori 6, 00170 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus