Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Tekninen Asiakaspalvelija

Haemme osaavaan joukkoomme teknistä asiakaspalvelijaa. Positiosi sijoittuu räätälöityjä ohjelmistoja toteuttavaan tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

- ohjelmistojen rakenteen, toiminnallisuuden ja funktioiden spesifiointi yhdessä asiakkaan kanssa
- ohjelmistojen ja niiden osien demoaminen sekä käyttöönotto-opastus asiakkaallemme
- ohjelmistojen rajattu testaus
- aktiivinen yhteydenpito asiakkaidemme kanssa

Tehtävään soveltuaksesi sinun tulee olla erityisen oma-aloitteinen, teknisesti orientoitunut, teknisiä rakenteita ymmärtävä ja samalla asiakaspalveluhenkinen yksilö.

Olet luonteeltasi pitkäjänteinen, ja pidät mahdollisuudesta olla osana tiimiä jossa voit vaikuttaa onnellisen asiakaskokemuksen saavuttamiseen.

Kokemukset ohjelmisto- ja ohjelmistokehitysliitännäisistä työtehtävistä ovat toivottavia. Luonnollisesti toivomme sinulta myös asiakaspalvelutaustaa.

Kyseessä on kiinteäpalkkainen kokopäivätyö, ja työpisteenä toimii toimistomme Helsingissä. Työmatkat lentäen kuuluvat myös kuvioon, sillä osa asiakkaistamme sijaitsee m. Oulussa.

Web-osoite: http://debugged.fi Työnantaja: Debugged Oy Sijainti: Meritullintori 6, 00170 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Laita vapaamuotoisen hakemuksesi mukaan myös CV ja palkkatoiveesi. Kaikki hakemukset osoitteeseen rekry@debugged.fi. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Meritullintori 6, 00170 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Debugged Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Meritullintori 6, 00170 HELSINKI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa