Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekninen Asiakaspalvelija Haemme osaavaan joukkoomme teknistä asiakaspalvelijaa. Positiosi sijoittuu räätälöityjä ohjelmistoja toteuttavaan tiimiin, jossa tehtäviisi kuuluvat muun muassa: - ohjelmistojen rakenteen, toiminnallisuuden ja funktioiden spesifiointi yhdessä asiakkaan kanssa - ohjelmistojen ja niiden osien demoaminen sekä käyttöönotto-opastus asiakkaallemme - ohjelmistojen rajattu testaus - aktiivinen yhteydenpito asiakkaidemme kanssa Tehtävään soveltuaksesi sinun tulee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hakaniemi() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki asiakasneuvonta Hakaniemi() asiakasneuvonta Helsinki myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Debugged Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus