Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

MYYJÄ TEKNIKMAGASINETIN MYYMÄLÄÄN

Teknikmagasinet on pohjoismainen vähittäismyyntiketju, jonka laajasta tuotevalikoimasta löytyy mm. niin viihde-elektroniikkaa, radio-ohjattavia, matkapuhelin- ja pelitarvikkeita, harjoittelu- ja hygieniatuotteita kuin hauskoja vekottimia. Ketjumme koostuu tällä hetkellä 135 myymälästä, joista 88 sijaitsee Ruotsissa, 34 Norjassa ja 13 Suomessa.

Etsimme nyt kahta ekstramyyjää Porin myymäläämme Puuvillaan. Molemmat toimisivat jouluapulaisina ja toinen heistä jatkaisi ekstrana myös joulun jälkeen. Perehdytys alkaa mahdollisimman pian.

Meillä työskennellessäsi saat loistaa osaamisellasi ja pitää samalla hauskaa! Teknikmagasinetin myyjänä tapaat päivittäin suuren joukon asiakkaita, joille tarjoat parasta mahdollista palvelua, teknistä osaamista sekä leveää hymyä. Olisiko sinusta seuraavaksi ykkösmyyntitykiksemme?

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta:

- Määrätietoisuutta ja terveen kilpailuhenkistä suhtautumista myyntiin ja myymälän tuloksiin.
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn asetettujen aikataulujen puitteissa sekä priorisointikykyä tilanteissa, joissa työtahti on normaalia korkeampi.
- Joukkuepelitaitoja ja yhteen hiileen puhaltamista sekä vastuunottokykyä tilanteen vaatiessa.
- Hyvää teknistä perusymmärrystä mutta ennen kaikkea palavaa kiinnostusta uutta tekniikkaa ja sen soveltamista kohtaan.
- Sujuvan suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taidosta on myös apua työssä menestymisessä. Muiden kielien osaaminen lasketaan niin ikään eduksi.

Aiempi kokemus myyntityöstä katsotaan suureksi eduksi. Tiettyjen valikoimassamme olevien tuotteiden myynti edellyttää myyjiltämme vähintään 18 vuoden ikää. Hakijan henkilökohtaisella soveltuvuudella on suuri painoarvo valinnassa.

Mikäli tunnistat itse yllämainitusta kuvauksesta, älä epäröi! Lähetä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.10.2016 mennessä!

Lisätietoja meistä löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.teknikmagasinet.fi

Lähetä hakemuksesi verkkosivuiltamme www.teknikmagasinet.fi/meille-toihin

Emme käsittele kirjeitse tai sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Web-osoite: http://www.teknikmagasinet.fi Työnantaja: Teknikmagasinet Finland Oy Sijainti: Siltapuistokatu 14, 28100 PORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Työ alkaa mahdollisesti pian Yhteystiedot: Kysymyksiä tehtävään liittyen voit lähettää osoitteeseen jobb@teknikmagasinet.com suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Hakemukset: http://www.teknikmagasinet.fi/meille-toihin/avoimet-tyopaikat Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Siltapuistokatu 14, 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Teknikmagasinet Finland Oy Y-tunnus 2187436-4 Toimiala Muiden uusien tavaroiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Tekniikkamakasiini

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

6 072 000 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

651 000 € 648 %

Henkilöstö

35 8

Liikevoitto-%

11 % 450 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Teknikmagasinet Finland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Siltapuistokatu 14, 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa