Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tekme Oy huolehtii laadukkaasti asiakkaiden kiinteistöjen siivous-, kiinteistönhoito-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Tarjoamme myös monipuolisia ateriapalveluita ja lisäksi tarjoamme toimialaamme liittyviä asiantuntija- ja käyttäjäpalveluita sekä siivouksen ja kiinteistönhoidon laskentapalveluja. Haemme joukkomme vahvistukseksi siivoojia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työpaikat sijaitsevat erilaisissa kohteissamme. Olet etsimämme henkilö, jos osaat arvostaa omaa työtäsi ja olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tekme Oy Y-tunnus 2145554-9 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Tekninen Palvelukeskus Häme, Linnan Ateria

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Tekme Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa