Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teidän Tukku on yritys, jolla on kattava valikoima alan johtavia sähkökalusteita ja asennustuotteita. Tarjoamme myös laajan valikoiman konttoritarvikkeita alan suurimmilta toimittajilta. Etsimme menestyksen ahnetta myyntialan ammattilaista työskentelemään myyntitiimissämme. Edellytämme aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnistä tai vahvaa näyttöä muusta myyntityöstä. Arvostamme erityisesti B2B-kokemusta puhelinmyynnistä, sen puute ei ole kuitenkaan välttämättä este menestykselle. Tärkeintä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Turku myyntialan tehtävät Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teidän Tukku Oy Y-tunnus 2472091-8 Toimiala Huonekalujen, mattojen ja valaisimien tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Teidän Tukku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus