Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Teidän Tukku on yritys, jolla on kattava valikoima alan johtavia sähkökalusteita ja asennustuotteita. Tarjoamme myös laajan valikoiman konttoritarvikkeita alan suurimmilta toimittajilta.

Etsimme menestyksen ahnetta myyntialan ammattilaista työskentelemään myyntitiimissämme.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnistä tai vahvaa näyttöä muusta myyntityöstä. Arvostamme erityisesti B2B-kokemusta puhelinmyynnistä, sen puute ei ole kuitenkaan välttämättä este menestykselle.

Tärkeintä on, että olet positiivinen, sanavalmis, terveellä tavalla rahanahne huipputyyppi! Me tarjoamme sinulle aidosti kannustavan palkkausjärjestelmän, mahtavan työporukan, johtavat tuotemerkit sekä laadukkaan koulutuksen ja myynnintuen. Menestyäksesi tarvitset myynti- ja kilpailuhenkisyyttä, motivaatiota kehittyä jatkuvasti, halua päästä tavoitteisiin sekä nöyrää asennetta työntekoa kohtaan.

Tulet työskentelemään suomeksi, mutta englannin tai ruotsin kielen ymmärtäminen on eduksi. Palkka koostuu peruspalkasta, provisiosta ja bonuksista.

Tyytyväiset työntekijät ovat meille avain tyytyväisiin asiakkaisiin. Tämän vuoksi myyjillämme on mahdollisuus esimerkiksi viikkomyyntitavoitteen täytyttyä lomailla loppuviikko.

Myyjiemme keskipalkka on 3200€ kuukaudessa ja työsuhteen alussa maksamme 2000€ takuupalkan. Täysin remontoitu toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leaf Centerissä. Vakituisilla työntekijöillämme on myös mm. kuntosalietu!

Jätäthän pikaisesti hakemuksesi osoitteeseen: http://www.teidantukku.fi/avoimet-tyopaikat

Web-osoite: http://www.teidantukku.fi Työnantaja: Teidän Tukku Oy Sijainti: Kärsämäentie 35 (Leaf-Center), 20360 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ville Pekola, Puh: 045 8868811 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kärsämäentie 35 (Leaf-Center), 20360 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Teidän Tukku Oy Y-tunnus 2472091-8 Toimiala Huonekalujen, mattojen ja valaisimien tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 582 000 € 10 %

Liiketoiminnan tulos

111 000 € 147 %

Henkilöstö

13 13

Liikevoitto-%

7 % 133 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Teidän Tukku Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kärsämäentie 35 (Leaf-Center), 20360 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa