Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HT Laser Oy on Suomen johtava laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen asiantuntija ja monipuolinen järjestelmätoimittaja. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla ja sen palveluksessa on yhteensä yli 300 ammattilaista. HT Laser Oy:n liikevaihto on 48 milj. euroa. Yrityksen asiakaskunta muodostuu merkittävistä metalli-, rakennus-, kaluste- sekä sähkö- ja elektroniikkateollisuuden yrityksistä.

www.htlaser.fi

Etsimme nyt Kaarinaan

TEHTAANJOHTAJAA

Otat kokonaisvastuun Kaarinan tehtaan toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtaalla työskentelee noin 50 ammattilaista ja tuotanto pyörii kolmessa vuorossa. Tehtaalla on tehty viime vuosina runsaasti kone- ja laiteinvestointeja.
Vastuullasi on tuotannon organisointi ja kehittäminen, talouden seuranta ja mittarointi sekä tuottavuuden kehittäminen. Tehtaan johtajana vastaat myös myynnistä ja myyntitoimintojen kehittämisestä, myynnin johtamisesta, uusasiakashankinnasta sekä avainasiakkuuksien kehittämisestä.
Sinulla on useamman vuoden kokemus tuotantoympäristöissä toimimisesta ja esimiestehtävistä sekä näyttöjä tulosvastuullisissa tehtävissä onnistumisista. Olet yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen ja pystyt viemään läpi tarvittavia kehityshankkeita hyvässä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Tehtävä edellyttää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antavat HT Laser Oy, toimitusjohtaja Jukka Teiskonen ma 17.10 klo 12-15, puh. 040 5510688 tai Blom Company, Seija Blom 24.-28.10 puh. 044 9765512. Voit jättää myös soittopyynnön. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 28.10.2016 mennessä osoitteessa blomcompany.fi.

Työnantaja: Blom Company Oy Sijainti: Rakentajantie 26, 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: välittömästi Yhteystiedot: Blom Company Oy, Seija Blom puh.044 9765512 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rakentajantie 26, 20780 KAARINA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tehtaanjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Blom Company Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina , osoitteessa Rakentajantie 26, 20780 KAARINA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa