Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään omatoimista ja luotettavaa MIG MAG hitsaaja valaisinpylväiden valmistukseen. Työnkesto sopimuksen mukaan 1-3kk, mahdollisuus pitempäänkin työsuhteeseen. Työ alkaa heti. Myös toiminimien ja yrittäjien työskentely mahdollista....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasniemi puu- ja metallialan tehtävät Kangasniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tehomet Oy Y-tunnus 0315647-3 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus Rinnakkaistoiminimet Luxiwood

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Tehomet Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus