Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään omatoimista ja luotettavaa MIG MAG hitsaaja valaisinpylväiden valmistukseen. Työnkesto sopimuksen mukaan 1-3kk, mahdollisuus pitempäänkin työsuhteeseen. Työ alkaa heti. Myös toiminimien ja yrittäjien työskentely mahdollista....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasniemi puu- ja metallialan tehtävät Kangasniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Kangasniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tehomet Oy Y-tunnus 0315647-3 Toimiala Metallirakenteiden ja niiden osien valmistus Rinnakkaistoiminimet Luxiwood

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig-hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.08.2016 ja sen on julkaissut Tehomet Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 29.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa