Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kylmäasentaja tekemään uniikkeja Fresh Wash-pesuja sekä asentamaan, korjaamaan ja huoltamaan ilmalämppöpumppuja. Työ on omatoimista ja alueena on pääsääntöisesti Uusimaa. Toivotaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä ja oikeanlaista asennetta. Minimivaatimuksena alle 3 kg luvat. S3-luvat pitää olla. Lisätietoja jari@teamtech.fi www.freshwash.fi www.teamtech.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teamtech Oy Y-tunnus 2242137-5 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Hanamestarit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Teamtech Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04360 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus