Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kylmäasentaja tekemään uniikkeja Fresh Wash-pesuja sekä asentamaan, korjaamaan ja huoltamaan ilmalämppöpumppuja. Työ on omatoimista ja alueena on pääsääntöisesti Uusimaa. Toivotaan asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä ja oikeanlaista asennetta. Minimivaatimuksena alle 3 kg luvat. S3-luvat pitää olla. Lisätietoja jari@teamtech.fi www.freshwash.fi www.teamtech.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teamtech Oy Y-tunnus 2242137-5 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Hanamestarit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Teamtech Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus