Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Teamit sähköistää asiakkaiden liiketoimintaa. Autamme asiakkaitamme määrittämään sopivimmat ja tehokkaimmat myyntikanavat sekä hyötymään sähköisistä myyntikanavista. Rakennamme avaimet käteen-verkkokauppoja ja sähköisiä myyntikanavia sekä B2B- että B2C-asiakkaille.

Nopeasti kehittyvät tietomassojen keruu- ja analysointityökalut mahdollistavat olemassa olevan tiedon hyödyntämisen. Termejä on monta, kuten IoT (Internet of Things) ja IoE (Internet of Everything). Kuitenkin puhutaan samasta asiasta, eli eri lähteistä saatavan ja kerättävän tiedön hyödyntämisestä. Teamit mahdollistaa IoT:ten ja IoE:n hyödyntämisen.

Teamitillä on osaavia kehittäjiä ja testaajia, jotka osallistuvat omien projektien lisäksi erilaisiin asiakkaillamme oleviin kehitysprojekteihin.

Etsimme nyt projekteihimme osaavia testiautomaatio-osaajia

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus testiautomaatiosta. Sinulla on kokemusta testauksen automaatioon käytettävistä työkaluista kuten Robot Framework, Selenium tai joku muu.
Osaat testiautomaatiossa käytettäviä skriptauskieliä kuten Python, C++, Ruby on Rails tai Java.
Arvostamme, jos sinulla on kokemusta myös TDD- menetelmistä.

Haluat haastavia testauksen automatisoinnin tehtäviä ja haluat kehittyä testiautomaatiossa edelleen.

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana asiakkaan kehitystiimiä tai Teamitin omissa projekteissa.

Tunnet ketterän kehityksen mallit ja käytännöt. Haluat työskennellä osana dynaamista tuotekehitystiimiä ja nautit konsultoivasta roolista.

Olet luotettava tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa. Osaat keskittyä olennaiseen ja ymmärrät yhteiset tavoitteet ja tarvittaessa otat vastuuta asioiden viemiseksi oikeaan suuntaan. Asenteesi on kunnossa ja näytät toiminnallasi esimerkkiä myös muille.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja mukavat työkaverit. Maksamme kilpailukykyisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta.

Kasvava yritys tarjoaa mahdollisuuksia, joiden toteutus on itsestä kiinni.

Web-osoite: http://teamit.fi Työnantaja: Teamit Oy Sijainti: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Heikkilä Jussi, Puh: 0503509003, jussi.heikkila@teamit.fi Hakemukset: http://teamit.fi/rekrytointi/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Teamit Oy Y-tunnus 2569045-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

723 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

102 000 € -30 %

Henkilöstö

10 3

Liikevoitto-%

14 % -30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Testiautomaatio-osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Teamit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa