Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Työpaikkakuvaus

Teamit kasvattaa ja tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa tuottamalla ensiluokkaisia digitaalisia palveluita. Koodaamme, testaamme ja toimitamme asiakkaalle toimivan sovelluksen tai kehittäjämme työskentelevät asiakkaan projekteissa. Toteutamme mm. verkkokauppoja, sähköisiä tilauskanavia ja verkkosivustoja. Nautimme työstämme ja suhtaudumme intohimoisesti tekemiseen. Meillä on korkea moraali ja peräänantamaton asenne. Meillä ei ole turhaa byrokratiaa, vaan keskitymme tuottavan työn tekemiseen. Teamit kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme lisää motivoituneita osaajia joukkoomme.

Teamitillä on osaavia kehittäjiä ja testaajia, jotka osallistuvat omien projektien lisäksi erilaisiin asiakkaillamme oleviin kehitysprojekteihin.

Etsimme nyt projekteihimme manuaalitestaajia

Sinulla on kokemusta erilaisten järjestelmien manuaalistestauksesta. Ymmärrät laadunvarmistuksen ja testauksen menetelmät ja periaatteet. Sinulla on kokemusta erilaisista testaustyökaluista. Olet mielellään suorittanut ISTQB-sertifiointeja. Arvostamme erityisesti terveysteknologian ja mobiilijärjestelmien testauskokemusta.

Tehtävässäsi tulet toimimaan osana asiakkaan kehitystiimiä tai Teamitin omissa projekteissa.

Tunnet ketterän kehityksen mallit ja käytännöt. Haluat työskennellä osana dynaamista tuotekehitystiimiä ja nautit konsultoivasta roolista.

Olet luotettava tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen sekä kollegoiden että asiakkaiden kanssa. Osaat keskittyä olennaiseen ja ymmärrät yhteiset tavoitteet ja tarvittaessa otat vastuuta asioiden viemiseksi oikeaan suuntaan. Asenteesi on kunnossa ja näytät toiminnallasi esimerkkiä myös muille.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja mukavat työkaverit. Maksamme kilpailukykyisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta.

Kasvava yritys tarjoaa mahdollisuuksia, joiden toteutus on itsestä kiinni.

Web-osoite: http://teamit.fi Työnantaja: Teamit Oy Sijainti: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Heikkilä Jussi, Puh: 0503509003, jussi.heikkila@teamit.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Teamit Oy Y-tunnus 2569045-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

723 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

102 000 € -30 %

Henkilöstö

10 3

Liikevoitto-%

14 % -30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Manuaalitestaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Teamit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa