Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teamit kasvattaa ja tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa tuottamalla ensiluokkaisia digitaalisia palveluita. Koodaamme, testaamme ja toimitamme asiakkaalle toimivan sovelluksen tai kehittäjämme työskentelevät asiakkaan projekteissa. Toteutamme mm. verkkokauppoja, sähköisiä tilauskanavia ja verkkosivustoja. Nautimme työstämme ja suhtaudumme intohimoisesti tekemiseen. Meillä on korkea moraali ja peräänantamaton asenteemme heijastuu kaikkeen tekemiseemme. Teamit on ihmisläheinen yritys. Meillä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vattuniemi() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teamit Oy Y-tunnus 2569045-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Java - koodari, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Teamit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus