Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Teamit auttaa asiakkaitaan hyötymään digitalisoinnin tarjoamista hyödyistä yhdistämällä vahvan liiketoimintaosaamisen, asiakastarpeen ymmärtämisen ja parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut. Teamitillä on hyvä ymmärrys liiketoiminnan kehittämisen haasteista ja tarvittavista digitaalisista ratkaisuista.

Teamit toteuttaa verkkopalveluita kuten verkkokauppoja ja sähköisiä tilausjärjestelmiä. Teamitillä on osaavia tekijöitä vaativien ohjelmistoprojektien toteutukseen sekä laadunvarmistukseen ja testaukseen. Teamitin päämääränä on mahdollisimman hyvä asiakaskokemus ja asiakastarpeen täyttäminen.
Toimenkuva

Assistenttina tehtäväsi on auttaa Teamitia menestymään asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Saat olla monessa mukana hoitamalla erilaisia hallinnollisia tehtäviä. Saat myös vaikuttaa siihen, miten asiat mielestäsi hoidetaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Assistentille kuuluvia tehtäviä ovat osaamisen mukaan mm. HR-asiat, rekrytoinnissa avustaminen, taloushallinto ja yhteydenpito tilitoimistoon, myynnin tuki, laskutus, markkinointi, markkinointimateriaali, SOME-kanavien päivitys, nettisivut, tapahtumien järjestäminen.

Assistentilla tulee olemaan näköalapaikka dynaamisen yrityksen kasvun toteutuksessa. Ajatuksesi ja ideasi yrityksen kehittämisessä ovat tärkeitä ja tervetulleita. Sinulla on oikea asenne työntekoon ja haluat ottaa vastuun omasta tekemisestäsi. Olet joustava ja tehokas asioiden aikaansaaja etkä pelkää muuttuvia tilanteita. Sinulla on vähintään keskiasteen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset toimistorutiinit käsittäen tarvittavat ohjelmistot ja työkalut. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen osaaminen.
Tarjoamme sinulle, miellyttävän työympäristön ja mukavat työkaverit, joustavat työajat, modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Tehtävä voi olla aluksi osa-aikainen.
Valittavan assistentin on tarkoitus aloittaa tehtävässä mahdollisimman nopeasti. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, pyydämme lähettämään ansioluettelosi ja hakemuksesi osoitteeseen careers@teamit.fi .

Web-osoite: http://teamit.fi Työnantaja: Teamit Oy Sijainti: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Jussi Heikkilä, jussi.heikkila@teamit.fi Hakemukset: http://teamit.fi/rekrytointi/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 18:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Teamit Oy Y-tunnus 2569045-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

723 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

102 000 € -30 %

Henkilöstö

10 3

Liikevoitto-%

14 % -30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Teamit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itälahdenkatu 21, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa