Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teamit auttaa asiakkaitaan hyötymään digitalisoinnin tarjoamista hyödyistä yhdistämällä vahvan liiketoimintaosaamisen, asiakastarpeen ymmärtämisen ja parhaat mahdolliset tekniset ratkaisut. Teamitillä on hyvä ymmärrys liiketoiminnan kehittämisen haasteista ja tarvittavista digitaalisista ratkaisuista. Teamit toteuttaa verkkopalveluita kuten verkkokauppoja ja sähköisiä tilausjärjestelmiä. Teamitillä on osaavia tekijöitä vaativien ohjelmistoprojektien toteutukseen sekä laadunvarmistukseen ja testaukseen. Teamitin päämääränä on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vattuniemi() hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Teamit Oy Y-tunnus 2569045-8 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Teamit Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus