Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Verisure Team Leader Trainee -ohjelma alkaa joulukuussa 2016

Tule kasvamaan kanssamme turva-alan myynnin huippuammattilaiseksi! Etsimme Team Leader Traineeta seuraaville paikkakunnille: Hämeenlinna, Forssa, Lahti, Lappeenranta, Kouvola ja Kokkola.

Osallistujista koulitaan turva-alan rautaisia ammattilaisia, joilla on osaamista ja asennetta kasvaa kohti myynnin esimiestehtäviä. Team Leader Trainee -ohjelman pituus on kuusi kuukautta, minkä aikana osallistujat saavat kattavan perehdytyksen sekä myynnin että esimiestyön saralta.

Ohjelman rakenne

Ensimmäisten 3 kuukauden tavoite: perehtyminen tehtäviin

Perehdytys yrityksen toimintamalleihin
Verisure Sales Academy -myyntivalmennus
Myyntityö asiakasrajapinnassa
Tekninen koulutus, järjestelmien asentaminen
Perehdys Verisuren esimiehen työkalupakkiin

Tavoite kuukausille 4-6: esimiestyön aloittaminen

Paikallisen myyntitiimin perustaminen
Myynnin kouluttaminen
Asennusten ohjaus
Myyntitiimin johtaminen ja rekrytointi
Tunnuslukujen analysointi ja toiminnan ohjaus

Ohjelma antaa valituille hyvät valmiudet edetä näyttöjen perusteella kohti myynnin esimiestehtäviä ja tulevaisuudessa myös kansainvälisiin tehtäviin. Olet etsimämme henkilö, jos koet kodin ja perheen turvallisuuden parantamisen ykkösasiaksi ja haluat työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja palveluiden parissa. Olet myyntihenkinen, kannustava ja jämäkkä persoona, joka saa tiimin jäsenet tavoittelemaan huipputuloksia. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon.

Ohjelma sisältää useita koulutusjaksoja pääkonttorillamme Helsingissä, eli sinulla täytyy olla mahdollisuus matkustamiseen. Työsuhde-etuna saat käyttöösi auton. Tehtävä on kokoaikainen ja edellyttää työskentelyä ilta-aikaan. Edellytämme hakijoilta lisäksi nuhteetonta taustaa.

Tutustu Security Expertin työhön katsomalla filmi: https://youtu.be/oXSb_7G-Ems

Täytä sähköinen hakemus ja olemme sinuun yhteydessä sopiaksemme kanssasi jatkosta. Merkitsethän hakemukseen, minkä kaupungin Team Leader Trainee -työstä olet kiinnostunut. Lisätietoja tehtävästä antaa Asko Kauravaara, Head of Field Sales, pe 28.10. klo 13-15 puh. 010 2179150. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään su 6.11.2016. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja Verisuresta

Kiinnostaako ura Euroopan johtavassa kodinturvayrityksessä?
It's a human right to feel safe and secure!

Verisure on Suomen ja Euroopan johtava kodinturva-alan yritys, joka tarjoaa koteihin ammattimaisesti valvottuja, älykkäitä murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmiä. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Saimme Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin vuonna 2015, ja toimintamme jatkaa vahvaa kasvua Suomessa, markkinajohtajan asemaamme yhä vahvistaen. Olemme osa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 2 miljoonaa asiakasta ja työllistää yli 8000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa. Joka kolmaskymmenes sekunti uusi asiakas saa Verisure-hälytysjärjestelmän jossain päin maailmaa.

Web-osoite: http://www.verisure.fi Työnantaja: Verisure Finland Oy Sijainti: 53200 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuussa 2016 Yhteystiedot: Asko Kauravaara, puh. 010 2179150 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 22:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53200 LAPPEENRANTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Team Leader Trainee, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Verisure Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53200 - Lappeenranta , osoitteessa 53200 LAPPEENRANTA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa