Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

FM WORLD on avoin, terve ja yksi Euroopassa merkittävimmin kasvavista MLM-yrityksistä, jonka konsepti on ainutlaatuinen ja tuotevalikoima jokaista koskettava, joten hyvällä työllä on jatkumoa ja vakautta. Tätä työtä eivät ohimenevät trendit hetkauta. Tällä hetkellä toimipisteitä on jo liki 50 maassa ja FM-jäseniä yli 600 000. Suomessa FM WORLD on vaikuttanut jo liki 5 vuotta, joten työkalut ja käytänteen ovat vakiintuneet – ja silti idea on yhä tuore! FM-business ylittää maanrajat, joten Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös kansainvälisesti.

Etsitkö muutosta työrintamalla - haluatko luoda jotain uutta? Tahdot yhdistää työssäsi itsenäisyyden ja yhteisöllisyyden? Edellytät edustamiltasi liiketoimintamallilta ja tuotteilta maailmanluokan laatua? Arvomaailmassasi ovat korkealla eettisyys, luotettavuus ja oikeudenmukaisuus? Myönteisyys, järjestelmällisyys ja määrätietoisuus ovat Sinussa vahvana? Siinä tapauksessa - palveluksessasi FM WORLD!

Team Leaderina / FM Business Partnerina oman tavoitteesi asetat Sinä itse - me koulutamme Sinut niin liiketoimintasuunnitelman kuin tuotteidenkin osalta. Tähtäimenä on passiiviraha, joka syntyy aktiivisesti kasvavasta jäsenistöstä; oma roolisi on tehdä FM WORLDiä tutuksi, auttaa ihmisiä rekisteröitymään jäseniksi sekä opastaa heitä onnistumaan omassa valinnassaan: jäsenenä voi olla ostajana, tuotteiden myyjänä tai team leaderina - kaikki ovat arvokkaita!

FM Business Partnerina yrittäjäksi ryhtyminen on riskitöntä, sillä kivijalkanasi ovat vakaa eurooppalainen FM WORLD, huikea yli 800 tuotteen päivittäistavaravalikoima, suomenkieliset materiaalit ja verkkokauppa (tukku) sekä oma tukihenkilö.

Soita, niin kerromme lisää team leader -työstä, jonka pohjalta voimme keskustella omista tavoitteistasi - suunnitellaan yhdessä! Olemme mielellämme kouluttajiasi ja tukihenkilöitäsi mielenkiintoisessa FM WORLD -työssä!

FM Business Partners
Kirsi Kontio & Henk Thomassen
gsm 045 876 5505
meilaameille@fmgroupkirsi.fi
Oma 'FM Business Partners -sivustomme': www.fmgroupkirsi.fi
Toimipisteemme sivusto / FM World Benelux: www.fmgroup.fi
Kansainvälinen sivusto / FM World: www.fmworld.com/fi/

Työnantaja: FM World Sijainti: Suomi Hakemukset: http://www.fmgroupkirsi.fi/ota-yhteytta/ota-yhteys/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Team Leader / FM Business Partner, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut FM World. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi , osoitteessa Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa