Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

FM WORLD on avoin, terve ja yksi Euroopassa merkittävimmin kasvavista MLM-yrityksistä, jonka konsepti on ainutlaatuinen ja tuotevalikoima jokaista koskettava, joten hyvällä työllä on jatkumoa ja vakautta. Tätä työtä eivät ohimenevät trendit hetkauta. Tällä hetkellä toimipisteitä on jo liki 50 maassa ja FM-jäseniä yli 600 000. Suomessa FM WORLD on vaikuttanut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Norway päällikkötason positiot Sweden päällikkötason positiot Finland päällikkötason positiot Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Team Leader / FM Business Partner, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut FM World. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus