Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään reipasta ja luotettavaa huoltamotyöntekijää. Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle. Työntekijän täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen. Työtehtäviin kuuluvat kassa- ja muut kahvion työt. Hygeniapassi pitää olla voimassa. Työtä iltaisin ja viikonloppuisin. Paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna myyntialan tehtävät Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TB-Pirttilä Oy Y-tunnus 0863634-5 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä/huoltamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut TB-Pirttilä Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus