Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitään reipasta ja luotettavaa huoltamotyöntekijää. Työ soveltuu erinomaisesti opiskelijalle tai lisätyötä haluavalle. Työntekijän täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen. Työtehtäviin kuuluvat kassa- ja muut kahvion työt. Hygeniapassi pitää olla voimassa. Työtä iltaisin ja viikonloppuisin. Paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyntialan tehtävät Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TB-Pirttilä Oy Y-tunnus 0863634-5 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä/huoltamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut TB-Pirttilä Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa