Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme huoltamolle Helsingin Munkkivuoreen reipasta ja oma-aloitteista huoltamotyöntekijää. Huoltamolla on Kotipizza, Rolls sekä lounaskahvila....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Munkkiniemi() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkivuori() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkiniemi() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Munkkivuori() myyjät ja kassahenkilöt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkiniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkivuori() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Munkkiniemi() ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Munkkivuori() ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Munkkivuori() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi TB-Munkkivuori Veljekset Hämäläinen Oy Y-tunnus 0199408-6 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut TB-Munkkivuori Veljekset Hämäläinen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa