Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut taksinkuljettajan ammatista?

Haemme pääkaupunkiseudulta alalle hakeutuvia henkilöitä, joilla on halu kehittyä ammattitaitoisiksi kuljettajiksi. Työvuoro- ja autovalikoimamme on alan kattavin. Voit sovittaa työvuorosi sopivasti muuhun elämääsi valitsemalla ne netissä toimivasta varausjärjestelmästä. Voit ajaa perushenkilöautoa tai tila-autoa valintasi mukaan. Tallit sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.

Taksilla ajo on ensisijaisesti asiakaspalvelutyötä, joten toivomme hakijalta hyvää asennetta työntekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää suomen kielentaitoa. Arvostamme luotettavuutta ja ulospäinsuuntautunutta asennetta.

Tarjoamme kokopäiväisen tai osa-aikaisen vakituisen työsuhteen sekä rennon ja joustavan työilmapiirin. Meille on tärkeää, että uusi kuljettaja saa kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kehittyä työssään. Järjestämmekin alaan liittyviä lisäkoulutuksia, jolloin voit erikoistua vaikka vammaiskuljetuksiin.

Taksilla ajaminen edellyttää ammattiajoluvan hankkimista. Ammattikoulutuksen jälkeen viranomaiset käsittelevät ajolupahakemuksen. Jos sinulla on pitkäaikainen ajokortti, nuhteeton tausta sekä asiakaspalveluun soveltuva luonne, voit hakeutua kurssille. Opastamme kurssille lähdössä sekä tarpeen mukaan kurssin rahoituksessa.

Jos kiinnostuit, täytä hakemus nettisivuillamme osoitteessa: www.taxiagentit.fi. Otamme sinuun yhteyttä!

Web-osoite: http://www.taxiagentit.fi/ Työnantaja: Taxiagentit Oy Sijainti: 00810 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: (09) 4241 2990, toimisto@taxiagentit.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00810 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi taxiagentit Y-tunnus 2066634-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 955 000 € 1955000 %

Liiketoiminnan tulos

-15 000 € -15000 %

Liikevoitto-%

-1 % -1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Taxiagentit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki , osoitteessa 00810 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa