Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tasolaiset Oy hakee osapäiväistä siivoojaa Espoon Keilaniemeen. Toimistosiivous suoritetaan viisi (5) kertaa viikossa, noin 4,5 tuntia per kerta. Siivous alkaa kello 6 aamulla. Hakemukset nettilomakkeella osoitteessa www.tasolaiset.fi tai sähköpostitse [email protected] Tasolaiset Oy on keskisuuri siivouspalveluyritys, jonka toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu. Siivoamme pääsääntöisesti toimistoja ja myymälöitä. Lisäksi siivoamme yksityiskoteja Tasokoti -tiimillä. Meitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kuusisaari() siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tasolaiset Oy Y-tunnus 2142996-5 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tasolaiset Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus