Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tasolaiset Oy hakee osapäiväistä siivoojaa Espoon Keilaniemeen. Toimistosiivous suoritetaan viisi (5) kertaa viikossa, noin 4,5 tuntia per kerta. Siivous alkaa kello 6 aamulla. Hakemukset nettilomakkeella osoitteessa www.tasolaiset.fi tai sähköpostitse rekrytointi@tasolaiset.fi.

Tasolaiset Oy on keskisuuri siivouspalveluyritys, jonka toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu. Siivoamme pääsääntöisesti toimistoja ja myymälöitä. Lisäksi siivoamme yksityiskoteja Tasokoti -tiimillä. Meitä tasolaisia on noin 50 henkilöä ja sinä olet tervetullut palvelukseemme! Tutustu nettisivuihimme www.tasolaiset.fi

Web-osoite: http://www.tasolaiset.fi/ Työnantaja: Tasolaiset Oy Sijainti: Keilaniemi, 02150 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sähköposti: rekrytointi@tasolaiset.fi Internet: http://www.tasolaiset.fi/ota-yhteytta/tule-toihin/ Hakemukset: http://www.tasolaiset.fi/ota-yhteytta/tule-toihin/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keilaniemi, 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Tasolaiset Oy Y-tunnus 2142996-5 Toimiala Muualla luokittelemattomat siivouspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 351 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

-41 000 € -142 %

Henkilöstö

49 0

Liikevoitto-%

-3 % -143 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tasolaiset Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02150 - Espoo , osoitteessa Keilaniemi, 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa