Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lahteen ja ympäristökuntiin tarvittaessa työhön kutsuttavia POSTITYÖNTEKIJÖITÄ Työ on kokoaikaista postinjakelua ja -lajittelua. Työssäolojakso sovitaan työhön kutsuttaessa. Jakelureiteille lähdetään polkupyörällä tai autolla. Töitä tehdään n. klo 6:00 - 16:00 välisenä aikana. Olethan vähintään 18 vuoden ikäinen, reipas ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Toivomme, että olet joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Lahti jakelutehtävät ja postitus Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa työhön kutsuttavia postityöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa