Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lahteen ja ympäristökuntiin tarvittaessa työhön kutsuttavia POSTITYÖNTEKIJÖITÄ Työ on kokoaikaista postinjakelua ja -lajittelua. Työssäolojakso sovitaan työhön kutsuttaessa. Jakelureiteille lähdetään polkupyörällä tai autolla. Töitä tehdään n. klo 6:00 - 16:00 välisenä aikana. Olethan vähintään 18 vuoden ikäinen, reipas ja sinulla on hyvä suomen kielen taito. Toivomme, että olet joustava ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Lahti jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarvittaessa työhön kutsuttavia postityöntekijöitä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus