Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarkkalan Kuljetus Oy on vuonna 1951 perustettu perheyritys, jonka toiminta-alueena on Etelä-Suomi. Kuljetamme mekaanisen metsäteollisuuden sivutuotteita sekä kierrätys- ja bio-polttoaineita asiakkaillemme. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja joustavia kuljetuspalveluita. Haemme kasvavaan joukkoomme lisää yhdistelmäajoneuvonkuljettajia. Asemapaikkakuntina Hämeenlinna ja Riihimäki. Arvostamme reipasta otetta työhösi sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme sinulta vähintään 1-5 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenkoski kuljetus, logistiikka ja liikenne Pälkäne kuljetus, logistiikka ja liikenne Urjala kuljetus, logistiikka ja liikenne Valkeakoski kuljetus, logistiikka ja liikenne Kärkölä kuljetus, logistiikka ja liikenne Hattula kuljetus, logistiikka ja liikenne Hausjärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Hämeenlinna kuljetus, logistiikka ja liikenne Janakkala kuljetus, logistiikka ja liikenne Loppi kuljetus, logistiikka ja liikenne Tammela kuljetus, logistiikka ja liikenne Akaa kuljetus, logistiikka ja liikenne Asikkala kuljetus, logistiikka ja liikenne Padasjoki raskaan kaluston käyttö Hämeenkoski raskaan kaluston käyttö Pälkäne raskaan kaluston käyttö Urjala raskaan kaluston käyttö Valkeakoski raskaan kaluston käyttö Kärkölä raskaan kaluston käyttö Hattula raskaan kaluston käyttö Hausjärvi raskaan kaluston käyttö Hämeenlinna raskaan kaluston käyttö Janakkala raskaan kaluston käyttö Loppi raskaan kaluston käyttö Tammela raskaan kaluston käyttö Akaa raskaan kaluston käyttö Asikkala raskaan kaluston käyttö Padasjoki raskas tavaraliikenne Hämeenkoski raskas tavaraliikenne Pälkäne raskas tavaraliikenne Urjala raskas tavaraliikenne Valkeakoski raskas tavaraliikenne Kärkölä raskas tavaraliikenne Hattula raskas tavaraliikenne Hausjärvi raskas tavaraliikenne Hämeenlinna raskas tavaraliikenne Janakkala raskas tavaraliikenne Loppi raskas tavaraliikenne Tammela raskas tavaraliikenne Akaa raskas tavaraliikenne Asikkala raskas tavaraliikenne Padasjoki kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tarkkalan Kuljetus Oy Y-tunnus 0682489-5 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tarkkalan Kuljetus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus