Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Ravintola Baabel on ravintola, jossa tarjoillaan pizzaa ja kebab-annoksia. Sijaitsemme Kaijoharjussa lähellä Oulun yliopistoa.

Etsimme ahkeria, hyvät asiakaspalvelutaidot omaavia tarjoilijoita pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Tarjoilijoilta odotetaan omatoimisuutta, kokemusta ravintola-alalta sekä kykyä toimia ripeästi kiireen keskellä. Edellytetään hygienia- ja anniskelupassia.

Työnantaja: Ravintola Baabel Oy Sijainti: Kalevalantie 3, 90570 OULU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Margai Anwar, p. 040 821 3331, ravintolabaabel@luukku.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kalevalantie 3, 90570 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Ravintola Baabel Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kalevalantie 3, 90570 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa