Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluaisitko sinä toimia osana tiimiä Lapin suurimmassa kansainvälisiä ohjelmapalveluita tuottavassa yrityksessä? Lapland Staff etsii asiakasyritykselleen Lapin Safareille reippaita ja hymyileviä asiakaspalvelun taitavia tarjoilijoita Saariselän alueelle. Työ on monipuolista safariyrityksen lounas- ja tilausruokailuissa tapahtuvaa tarjoilutyötä, ja asiakaskunta on kansainvälistä. Vaatimuksena hyvä englanninkielen taito, anniskelupassi, hygieniapassi sekä aiempi kokemus tai koulutus alalta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Inari ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija safariyritykseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus