Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Leonardo Bar Ristorante Helsingin ydinkeskustassa hakee tarjoilijaa. Työtehtävinä tarjoilijan tehtävät sekä baarissa että ravintolassa. Työ on kahdessa vuorossa tapahtuvaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen info@leonardobarristorante.fi tai postitse Leonardo Bar Ristorante, Kaivokatu 6, 00100 Helsinki.

Web-osoite: http://www.leonardobarristorante.fi Työnantaja: Goodcaf Oy / Leonardo Bar Ristorante Sijainti: Kaivokatu 6, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaivokatu 6, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija baariin ja ravintolaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Goodcaf Oy / Leonardo Bar Ristorante. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaivokatu 6, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa