Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Taratest Oy on vuonna 1978 perustettu insinööritoimisto. Olemme erikoistuneet pohjarakennussuunnitteluun ja siihen liittyviin maastotutkimuksiin. Lisätietoja Taratest Oy:n toiminnasta www.taratest.fi.

Haemme Vantaan ja Pirkkalan toimipisteeseemme kalliotutkimusosastomme vahvistukseksi kokenutta kairausmiestä. Työtehtävät sisältävät pääosin kallionäytekairausta, mutta myös mm. porakonekairausta, pohjavesiputkiasennusta sekä näytteenottoa. Työkohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen sekä alan uusinta tekniikkaa edustavat työvälineet.

Vapaamuotoiset hakemukset 30.9.2016 mennessä rekrytointi@taratest.fi tai Taratest Oy Turkkirata 9A 33960 Pirkkala. Lisätietoa tehtävästä antaa Tero Mäkinen, p. 03 368 3322.

Web-osoite: http://www.taratest.fi Työnantaja: Taratest Oy Sijainti: Turkkirata 9 A, 33960 PIRKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: Tero Mäkinen, p. 03 368 3322 Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turkkirata 9 A, 33960 PIRKKALA

Yritystiedot

Toiminimi Taratest Oy Y-tunnus 0939835-0 Toimiala Maa- ja vesirakentamisen tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet RockLab, GeoHelsinki

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 594 000 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

97 000 € 21 %

Henkilöstö

2 -32

Liikevoitto-%

3 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kallionäytekairaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Taratest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala , osoitteessa Turkkirata 9 A, 33960 PIRKKALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa