Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Työmaa-/projekti-insinööri

Lemminkäinen Infra Oy

60120 - Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 08.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Taratest Oy on vuonna 1978 perustettu insinööritoimisto. Olemme erikoistuneet pohjarakennussuunnitteluun ja siihen liittyviin maastotutkimuksiin. Lisätietoja Taratest Oy:n toiminnasta www.taratest.fi. Haemme Vantaan ja Pirkkalan toimipisteeseemme kalliotutkimusosastomme vahvistukseksi kokenutta kairausmiestä. Työtehtävät sisältävät pääosin kallionäytekairausta, mutta myös mm. porakonekairausta, pohjavesiputkiasennusta sekä näytteenottoa. Työkohteemme sijaitsevat pääsääntöisesti Pirkanmaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Pirkkala kaivos- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Taratest Oy Y-tunnus 0939835-0 Toimiala Maa- ja vesirakentamisen tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet RockLab, GeoHelsinki

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kallionäytekairaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Taratest Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus