Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme ammattitaitoista ravintolahenkilökuntaa Espoon Metro Areenalle, sekä muihinkin vauhdikkaisiin tapahtuma-areenoihin. Monipuoliselle lahjakkuudelle ja työintoiselle on luvassa työvuoroja konserteissa, urheilutapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa.

Työtehtävät vaihtuvat tilaisuudesta riippuen baarimestarin, buffatarjoilijan, carte tarjoilijan, sekä kioski/fastfood tehtävien välillä. Moniosaajalle paljon tunteja.

Mahdollisuus työllistyä myös muissa asiakaskohteissamme.

Sinulla on anniskelupassi ja tai hygieniapassi suoritettuna sekä olet halukas oppiman uutta. Alakohtainen koulutus sekä kokemus katsotaan eduksesi. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon sekä myyntihenkisyyttä. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä omalla toiminnallasi, niin itsenäisesti kuin osana tiimiä.
Suurin painoarvo toimintaasi on asiakaspalvelu ja teet kaiken ajatellen ensin asiakasta.

Liitä hakemukseesi CV, palkkatoive sekä suosittelijat yhteystietoineen lasse(at)premiers.fi

Työnantaja: Premier Services OY Sijainti: 02200 ESPOO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimus Yhteystiedot: lasse (at) premiers.fi Ilmoitus jätetty: 15.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02200 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tapahtumatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Premier Services OY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02200 - Espoo , osoitteessa 02200 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa