Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme ammattitaitoista ravintolahenkilökuntaa Espoon Metro Areenalle, sekä muihinkin vauhdikkaisiin tapahtuma-areenoihin. Monipuoliselle lahjakkuudelle ja työintoiselle on luvassa työvuoroja konserteissa, urheilutapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. Työtehtävät vaihtuvat tilaisuudesta riippuen baarimestarin, buffatarjoilijan, carte tarjoilijan, sekä kioski/fastfood tehtävien välillä. Moniosaajalle paljon tunteja. Mahdollisuus työllistyä myös muissa asiakaskohteissamme. Sinulla on anniskelupassi ja tai hygieniapassi suoritettuna sekä olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Espoo matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tapahtumatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Premier Services OY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus