Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tule kevätkaudelle tanssinopettajaksi Kajaaniin - Kajaani Dancen tanssikouluun!

Kajaani Dance hakee street- ja jazztanssin tanssinopettajaa keväälle 2017 äitiysloman sijaiseksi ajalle ma 9.1. - pe 12.5.2017. Tuntimäärä on 17 h/viikko

Tarjoamme sinulle haastavan työn, laadukkaat opetustilat, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden olla kehittämässä opetusta. Opetusryhmät ovat vasta-alkavista kymmenvuotiaista edistyneisiin erikoiskoulutusryhmiin. Opetustunnit sijoittuvat maanantaista torstaihin. Autamme mielellämme asunnon hankinnassa.
Kajaani Dance on kannatusyhdistyksen ylläpitämä noin 800 oppilaan tanssikoulu. Tanssikoulu antaa tanssin laajan ja yleisen oppimäärän mukaista tanssin taiteen perusopetusta.
Kajaani Dance on toiminut 39 vuotta. Kajaani on kaikin puolin vireä ja energinen tanssikaupunki. Valtakunnallista Kajaani Tanssii -tapahtumaa on järjestetty yhdessä kaupungin kanssa yli 20 vuotta. Ammattitanssia edustaa Routa-ryhmä, joka on osa Pohjoisen Tanssin aluekeskusta. Harrastajat ja ammattilaiset toimivat sulavasti yhdessä.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 11.11.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen minna(ät)kajaanidance.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Rehtori Minna Palokangas puhelin 044 5874 765, www.kajaanidance.fi

Työnantaja: Kajaani Dance-Kajaanin Tanssiteatterin Kannatusyhdistys ry. Sijainti: Kauppakatu 30 kellarikerros, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.01.2017 Yhteystiedot: Minna Palokangas, 044-5874765, minna(ät)kajaanidance.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 30 kellarikerros, 87100 KAJAANI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tanssinopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaani Dance-Kajaanin Tanssiteatterin Kannatusyhdistys ry.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Kauppakatu 30 kellarikerros, 87100 KAJAANI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa