Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule kevätkaudelle tanssinopettajaksi Kajaaniin - Kajaani Dancen tanssikouluun! Kajaani Dance hakee street- ja jazztanssin tanssinopettajaa keväälle 2017 äitiysloman sijaiseksi ajalle ma 9.1. - pe 12.5.2017. Tuntimäärä on 17 h/viikko Tarjoamme sinulle haastavan työn, laadukkaat opetustilat, mukavat työkaverit sekä mahdollisuuden olla kehittämässä opetusta. Opetusryhmät ovat vasta-alkavista kymmenvuotiaista edistyneisiin erikoiskoulutusryhmiin. Opetustunnit sijoittuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tanssinopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kajaani Dance-Kajaanin Tanssiteatterin Kannatusyhdistys ry.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus