Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työstökoneasentaja tai konetekniikan insinööri. Etsimme Akaan lähialueilla asuvaa teollisuuden ja konepajatekniikan moniosaajaa, tai sellaiseksi hyvällä asenteella pyrkivää. Voit olla uusimmasta konepajatekniikasta aidosti kiinnostunut nuori, tai osaava konkari. Työnkuva luodaan sinun lähtökohdista. Myyntihenkisyys on elinehtomme, joten mikäli vahvuutesi on sillä puolella, toimenkuvaasi muokataan vastaavasti siihen suuntaan. Tulet erikoistumaan mielenkiintoiseen kipinätyöstöteknologiaan, vaativiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Akaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Akaa teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Akaa tuotesuunnittelu ja -muotoilu asiantuntijatehtävät ja konsultointi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tamspark Oy Y-tunnus 2132055-6 Toimiala Muu tekninen palvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu konetekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Tamspark Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus