Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haluamme löytää joko valmiin osaajan, kokemusta omaavan koneasentajan, tai kouluttaa oikealla asenteella varustetusta nuoresta työstökonetekniikan ammattilaisen maahantuojan työstökonehuoltoon.
Etsimme teollisuuden ja konepajatekniikan moniosaajaa, tai sellaiseksi hyvällä asenteella pyrkivää. Voit olla alasta aidosti kiinnostunut nuori tai osaava konkari. Työnkuva luodaan sinun lähtökohdista. Tulet mahdollisesti erikoistumaan mielenkiintoiseen kipinätyöstöteknologiaan, vaativiin CNC jyrsinkoneisiin, CAD/CAM järjestelmiin, automaatioratkaisuihin.
Ensisijaisesti haemme Akaan toimipaikkamme lähellä asuvaa henkilöä, jonka pääasiallisin työ on Akaan toimipisteessä työstökoneiden kunnostus ja testaus. Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaillamme tehtävät koneasennukset ja korjaukset.
Etsimme myös Joensuun suunnassa toimivaa henkilöä, joten suhteet itäsuomeen ovat eduksi.
Tarvitset työssä onnistuaksesi normaalia englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, jotta pärjäät ulkomaisten päämiestemme kanssa. Kaikki dokumentointi on Englanninkieleistä.
Mitä ominaisuuksia sinulta vaaditaan: Asennetta, aktiivisuutta, rohkeutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
Erittäin tärkeä ominaisuus on kyky ja halu toimia pienessä ryhmässä ja auttaa muita kaikin mahdollisin keinoin.
Mikäli sinulla on automaatiotekniikkasta perustieto ja ymmärrät sähkön käyttäytymisen myös ongelmatilanteissa, sinulla on edellytykset toimia menestyksekkäästi CNC-koneiden kanssa.
CNC-koneiden ohjausten tuntemus ja käyttökokemus on erittäin vahva plussa, joka helpottaa omaa työtäsi. Tämä auttaa sinua oppimaan ja opastamaan koneiden käyttäjiä koneiden hallinnassa.

Web-osoite: http://tamspark.fi Työnantaja: Tamspark Oy Sijainti: Jokitie 3, 37800 AKAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: TAMMISALO EERO-JUSSI, Puh: 0400634693, 0400634693, jussi.tammisalo@tamspark.fi Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jokitie 3, 37800 AKAA

Yritystiedot

Toiminimi Tamspark Oy Y-tunnus 2132055-6 Toimiala Muu tekninen palvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 792 000 € 71 %

Liiketoiminnan tulos

329 000 € 153 %

Henkilöstö

4 4

Liikevoitto-%

12 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu maatalous- ja teollisuuskoneasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Tamspark Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa , osoitteessa Jokitie 3, 37800 AKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa