Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Työstökoneasentaja tai konetekniikan insinööri.

Etsimme Akaan lähialueilla asuvaa teollisuuden ja konepajatekniikan moniosaajaa, tai sellaiseksi hyvällä asenteella pyrkivää. Voit olla uusimmasta konepajatekniikasta aidosti kiinnostunut nuori, tai osaava konkari. Työnkuva luodaan sinun lähtökohdista. Myyntihenkisyys on elinehtomme, joten mikäli vahvuutesi on sillä puolella, toimenkuvaasi muokataan vastaavasti siihen suuntaan.
Tulet erikoistumaan mielenkiintoiseen kipinätyöstöteknologiaan, vaativiin CNC jyrsinkoneisiin, CAD/CAM järjestelmiin, automaatioratkaisuihin.
Haluamme löytää joko valmiin osaajan, kokemusta omaavan koneasentajan, tai kouluttaa oikealla asenteella varustetusta nuoresta työstökonetekniikan ammattilaisen maahantuojan työstökonehuoltoon.
Ensisijaisesti haemme Akaan toimipaikkamme lähellä asuvaa henkilöä, jonka työ sisältää sekä Akaan toimipisteessä työstökoneiden kunnostusta ja testausta, mutta myös asiakkaillamme tehtävät koneasennukset ja korjaukset. Työ edellyttää siis joustavaa mahdollisuutta liikkua asiakkaillamme, pääosasin Suomessa, mutta jossain määrin myös Virossa.
Etsimme myös Joensuun suunnassa toimivaa henkilöä, joten suhteet itäsuomeen ovat eduksi.
Tarvitset työssä onnistuaksesi normaalia englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, jotta pärjäät ulkomaisten päämiestemme kanssa. Kaikki dokumentointi on Englanninkielistä.
Mitä ominaisuuksia sinulta vaaditaan: Asennetta, aktiivisuutta, rohkeutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Koska työ vaatii liikkumista asiakkaillamme, sinulla on oltava ajokortti. Käytämme yrityksen autokalustoa, joten työ ei vaadi sinulta omaa autoa.
Erittäin tärkeä ominaisuus on kyky ja halu toimia pienessä ryhmässä ja auttaa muita kaikin mahdollisin keinoin.
Mikäli sinulla on automaatiotekniikasta perustieto ja ymmärrät sähkön käyttäytymisen myös ongelmatilanteissa, sinulla on edellytykset toimia menestyksekkäästi CNC-koneiden kanssa. CNC-koneiden ohjausten tuntemus ja käyttökokemus ovat erittäin vahva plussa, joka helpottaa omaa työtäsi. Tämä auttaa sinua oppimaan ja opastamaan koneiden käyttäjiä koneiden hallinnassa.

Web-osoite: http://tamspark.fi Työnantaja: Tamspark Oy Sijainti: Jokitie 3, 37800 AKAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: TAMMISALO JUSSI, Puh: 0400634693, jussi.tammisalo@tamspark.fi Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jokitie 3, 37800 AKAA

Yritystiedot

Toiminimi Tamspark Oy Y-tunnus 2132055-6 Toimiala Muu tekninen palvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 792 000 € 71 %

Liiketoiminnan tulos

329 000 € 153 %

Henkilöstö

4 4

Liikevoitto-%

12 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu konetekniikan asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Tamspark Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa , osoitteessa Jokitie 3, 37800 AKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa