Banner Tamro Oyj

Työpaikkakuvaus

Huomio reippaat ja ripeät kesätyöntekijät:
tarjoamme tänäkin vuonna vastuullista kesätyötä Tampereen jakeluvarastossa jopa neljällekymmenelle henkilölle!

Työtehtävät voivat sisältää tuotteiden keräilyn lisäksi hyllytystä, pakkausta, lähettämistä, vastaanottamista sekä muita varastotehtäviä. Työ on kokoaikaista maanantaista perjantaihin ja sijoittuu pääsääntöisesti iltavuoroon klo 14:30-01:00 välille. Kesäloman sijaisuudet alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Joissain tehtävissä tarvetta voi olla jo vuoden alussa (esim. osa-aikaisesti), joten ilmoitathan hakemuksessasi käytettävyytesi.

Tamron varastotyössä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn hyvässä yhteistyössä työkavereiden kanssa. Työmme on vastuullista ja vaatii tarkkuutta, mutta perehdytämme huolellisesti jokaisen uuden työntekijän. Työaikojen takia voimme rekrytoida tehtävään ainoastaan 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua logistiikkakeskuksen toimintaan terveys- ja hyvinvointituotteiden parissa. Hae ripeästi, sillä aloitamme rekrytointiprosessimme jo vuoden alussa. Muista siis täyttää sähköinen hakemuslomake (tähän linkki meidän nettisivuilta löytyvään ko.rekryn hakemuslomakkeeseen) viimeistään 8.2.2016.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit lähettää kysymyksesi tammikuussa sähköpostilla: [email protected]

Tamro Oyj on Suomen johtava lääkkeiden ja terveyttä ja hyvinvointia edistävien tuotteiden jakelija ja palveluiden tuottaja. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme siitä, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet, terveys- ja hyvinvointituotteet sekä tarvitsemansa palvelut nopeasti ja luotettavasti. Tamro Oyj kuuluu 26 maassa toimivaan PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkealan toimijoista. Tamro on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.tamro.fi

Työnantaja: Tamro Oyj Sijainti: Postitorvenkatu 32, FI-33101 Tampere Ilmoitus jätetty: 05.01.2017 Haku päättyy: 08.02.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Postitorvenkatu 32, FI-33101 Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Tamro Oyj Y-tunnus 0533965-2 Toimiala Lääketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Medicinparti, Lääketukku, Tamda, MediNord, Aurum-Pharmakon, Tampereen Rohdos, Tam-Drug, Tam-Cross, Mediala

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 313 377 594 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

27 103 234 € -70 %

Henkilöstö

473 0

Liikevoitto-%

2 % -71 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Tamro Oyj. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33840 , osoitteessa Postitorvenkatu 32, FI-33101 Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .