Duunitori suosittelee
Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SSM Suomen Suoramainonta on osoitteettoman suorajakelun johtava ketju Suomessa. SSM huolehtii vuosittain noin miljardin jakelutuotteen jakelusta erilaisille kohderyhmille. Ketju työllistää yhteensä noin 6500 jakajaa. SSM Suomen Suoramainonta- ketjuun kuuluva Tampereen Ykkösjakelut hakee ahkeria ja tarkkoja työntekijöitä vakituisiksi lehtien ja mainosten jakajiksi. Töitä on tarjolla keskiviikkoisin ja lauantaisin, alueesta riippuen noin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja jakelutehtävät ja postitus Tampere jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Ykkösjakelut Oy Y-tunnus 0923866-4 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Ykkösjakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus