Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tampereen Säästö-Tex Oy on yksityinen, pohjoissuomalainen perheyhtiö. Yhtiön toimiala on vähittäis- ja tukkukauppa. Alusta asti periaatteena on ollut olla reilu ja huippuedullinen, suurten valikoimien ostospaikka. Suomalaisten, ruotsalaisten ja norjalaisten asiakkaidemme sekä huippuhenkilökuntamme ansiosta TEX on noussut tämän päivän tasolle - merkittäväksi kauppaketjuksi Pohjoisessa. Etsimme joukkoomme ammattitaitoista tekstiili/kassa myyjää. Oletko asiakaspalveluhenkinen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tornio myyntialan tehtävät Tornio myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Säästö-Tex Oy Y-tunnus 0637646-3 Toimiala Pienoistavaratalot ja muut erikoistumattomat myymälät (enintään 2500 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Säästö-Tex Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tornio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus