Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

ICT Infra Specialist Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei IT-asiantuntija, tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden IT-ympäristöjä! Tampereen Puhelin Oy on pirkanmaalainen ICT-ratkaisutalo, jonka toiminta- ja ajattelutapa perustuu henkilökohtaisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Olemme vahvassa kasvussa ja haemme Tampereelle tiimikaveriksemme aktiivista, innostunutta ja asiakaslähtöisen ajattelutavan omaavaa IT-asiantuntijaa. IT-asiantuntijana päivittäiset tehtäväsi koostuvat asiakasyrityksillemme tarjottavasta perustietotekniikan IT-tukitehtävistä aina vaativiin IT -ratkaisujen suunnittelu-, dokumentointi-, kehitys- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Tampere järjestelmähallinta ja tietohallinto Tampere palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tampere asiantuntijatehtävät ja konsultointi järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Puhelin Oy Y-tunnus 1605624-4 Toimiala Langallisen verkon hallinta ja palvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IT-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Puhelin Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus