Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Teippaaja/opasteasentaja Haemme edelleen kasvavaan yritykseemme asiakaspalvelutaitoista, aktiivista ja oma-aloitteista ns. valmista teippaajaa/opasteasentajaa. Hakijalta odotetaan aiempaa kokemusta mainos-/ajoneuvoteippauksen saralta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Nokia matkailualan asiakaspalvelu Nokia Asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Asennus, huolto ja puhtaanapito Nokia .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen Opastemestarit Oy Y-tunnus 0397717-5 Toimiala Työkalujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teippaaja/opasteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Tampereen Opastemestarit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa