Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARHAISKASVATUS JA PERUSOPETUS/PERUSOPETUS TUNTIOPETTAJA, KÄSITYÖ (TEKNINEN TYÖ) P133 Haemme määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 9.1.-3.6.2017 käsityön (tekninen työ) tuntiopettajaa, jonka sijoituspaikka on Tampereen kansainvälinen koulu FISTA. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Tehtävä sijoittuu englanninkieliseen opetukseen ja valittavalta edellytetään kelpoisuutta opettaa englannin kielellä (englannin kielen opintoja väh. 80 op tai yleisen kielitutkinnon ylin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Tampere opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja, käsityö (tekninen työ), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus