Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Card Customer Service Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ympäristöterveyteen TERVEYSTARKASTAJAA 1-251-16 Tampereen ympäristöterveyden toiminta-alueeseen kuuluvat Tampere, Orivesi, Juupajoki, Kangasala, Pälkäne, Valkeakoski, Akaa ja Urjala. Ympäristöterveyden yksikössä työskentelee yhteensä 48 henkilöä: ympäristöterveyspäällikkö, kaksi hygieenikkoeläinlääkäriä, kolme valvontaeläinlääkäriä, terveysinsinööri, ympäristöinsinöörejä ja terveystarkastajia yhteensä 30, kaksi toimistosihteeriä sekä yhdeksän praktikkoeläinlääkäriä. Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu asumisterveysasioita sekä muita terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä. Toimipaikka on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere muut terveydenhuoltoalan työt Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus