Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Ympäristöterveyteen TERVEYSTARKASTAJAA 1-251-16 Tampereen ympäristöterveyden toiminta-alueeseen kuuluvat Tampere, Orivesi, Juupajoki, Kangasala, Pälkäne, Valkeakoski, Akaa ja Urjala. Ympäristöterveyden yksikössä työskentelee yhteensä 48 henkilöä: ympäristöterveyspäällikkö, kaksi hygieenikkoeläinlääkäriä, kolme valvontaeläinlääkäriä, terveysinsinööri, ympäristöinsinöörejä ja terveystarkastajia yhteensä 30, kaksi toimistosihteeriä sekä yhdeksän praktikkoeläinlääkäriä. Terveystarkastajan tehtäviin kuuluu asumisterveysasioita sekä muita terveydensuojelulain mukaisia valvontatehtäviä. Toimipaikka on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tampere muut terveydenhuoltoalan työt Tampere hallinto, yleiset toimistotyöt muut terveydenhuoltoalan työt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveystarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus