Duunitori suosittelee
VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PÄÄTÖKSENTEKO JA KONSERNIOHJAUS/ASIAKASOHJAUSYKSIKKÖ Tampereen kaupungin hyvinvoinnin palvelualueen asiakasohjausyksikön vammaispalvelutoimisto vastaa vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista. Toimistossa työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, kuntoutusohjaaja ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä. SOSIAALIOHJAAJA 1-246-16 Etsimme virkaan sosiaaliohjaajaa asiakasohjausyksikköön. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu asiakastyötä, joka sisältää asiakkaiden palveluohjausta ja neuvontaa, asiakasvastaanottoa, asiakkaiden kotikäyntejä ja asiointiavustusta sekä yhteistyötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus