Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PÄÄTÖKSENTEKO JA KONSERNIOHJAUS/ASIAKASOHJAUSYKSIKKÖ Tampereen kaupungin hyvinvoinnin palvelualueen asiakasohjausyksikön vammaispalvelutoimisto vastaa vammaispalvelulain ja kehitysvammalain mukaisista palveluista. Toimistossa työskentelee kahdeksan sosiaalityöntekijää, vastaava sosiaalityöntekijä, kuntoutusohjaaja ja kolme sosiaaliohjaajaa sekä toimistotyöntekijöitä. SOSIAALIOHJAAJA 1-246-16 Etsimme virkaan sosiaaliohjaajaa asiakasohjausyksikköön. Sosiaaliohjaajan työhön kuuluu asiakastyötä, joka sisältää asiakkaiden palveluohjausta ja neuvontaa, asiakasvastaanottoa, asiakkaiden kotikäyntejä ja asiointiavustusta sekä yhteistyötä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa