Duunitori suosittelee
Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, perintätehtävät - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Etsimme Varaosamyyjää SE-Autohuolto Oy:lle Riihimäelle.

Adecco Finland

Finland

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Interface Designer for Wiring Master File Documentation

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VARHAISKASVATUS JA PERUSOPETUS/PERUSOPETUS OPPILAANOHJAUKSEN LEHTORIN VIRKA P131 Haemme oppilaanohjauksen lehtoria, jonka sijoituspaikkana virkasuhteen alkaessa on Takahuhdin koulu. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuus pitää saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Virkoja täyttäessämme korostamme valintakriteereissä monipuolista ammatillista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta tiimiopettajuudesta. Tehtävät alkavat 9.1.2017. Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit muut opetusalan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehtori, oppilaanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus