Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tampereen Infra liikelaitos / Rakentamispalvelut Tampereen Infra tarjoaa yhdyskuntatekniikan suunnittelua, paikkatietopalveluja, rakentamis- ja kunnossapitopalveluja sekä kuljetus- ja korjaamopalveluja. Rakentamispalvelut vastaa katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamisesta. KUNNALLISTEKNIIKAN TYÖNTEKIJÄ (2) Työtehtävät ovat monipuolisia yhdyskuntatekniikan rakentamisen ja kunnossapidon työtehtäviä. Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikoulutus tai pitkä työkokemus maarakennustöistä sekä B-ajokortti. Eduksi lasketaan talvityökoneiden käyttökokemus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Tampereen kaupunki Y-tunnus 0211675-2

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnallistekniikan työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tampereen kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus